Càmping Bella Terra
  
Blanes,Avda. Vila de Madrid, 35-40
Desfibrilador Cabines individuals de lavabo Accessible a autocars Minusvàlids Custòdia de valors Servei mèdic Infermeria Càmping gas Lloguer mobil-homes Servei de bugaderia Menjar per emportar Zona Wi-Fi Terra sorra Distància a la platja Platja Mini Club Grups danimació Llibreria Reserves

El teu Camping a la Costa Brava

Camping Bella Terra, un entorn incomparable

Blanes anomenat el Portal de la Costa Brava està situat a la província de Girona, a 55 min de la frontera francesa i a 45 min de la ciutat de Barcelona.

La Costa Brava té una franja litoral de 158 Km i com el seu nom ens diu és abrupte i amb un paisatge salvatge combinant verdes pinedes amb roques i sorra a les increïbles platges d'un profund blau Mediterrani.

La Costa Brava comença a Blanes i arriba fins la frontera a Port Bou, i hi podem trobar des de parcs naturals com el del Cap de Creus, les Illes Medes o els Aiguamolls de l'Empordà; viles com Cadaqués, Pals o Empúries (amb les ruïnes); o cales com les de Begur i Llafranc (amb el famós far de Sant Sebastià) o el jardí botànic de Blanes. En definitiva, un lloc digne per passar-hi uns dies o unes vacances en familia inoblidables.

El Camping Bella Terra és un càmping tranquil i familiar, situat en una de les millors platges de la Costa Brava, a la localitat de Blanes a la comarca de La Selva, tocant el Baix Empordà. Blanes és conegut per la singularitat del seu paisatge típic de la Costa Brava, situada entre els aeroports de Girona i Barcelona. La seva bona combinació de transports, fa que el càmping Bella Terra sigui molt accessibles per famílies que venen sense transport propi. La platja S’Abanell rep, any rere any, el distintiu de Bandera Blava, que concedeix la Comunitat Econòmica Europea, a les platges i fons marins d’alta qualitat.

El càmping Bella Terra, te accés directe a la mateixa platja de S’Abanell, on s’hi poden practicar tot tipus d’activitat aquàtiques com kaiak i padel surf (SUP) i els visitants hi troben una àmplia oferta de serveis destinats a l’oci, la gastronomia, el senderisme, la cultura... La infinitat d’excursions a cales de la Costa Brava i la possibilitat de visitar llocs com el Camp del FC Barcelona (el Camp Nou) la Barcelona Modernista, el Museu Dalí o els racons de pescadors de la Costa Brava, fa que es pugui gaudir d’unes vacances diferents.

bed-and-bike esports-aigua familia Padel Tenis